Maar hier is een levensles

Ken je dat gevoel wanneer je reacties leest van anderen? Soms maken ze je dag helemaal goed, en soms laten ze je fronsen. Maar weet je wat het mooie is? Jij hebt altijd de keuze hoe je ermee omgaat!

De laatste tijd heb ik opgemerkt dat er veel kort lontje-gevallen zijn. Misschien is het als het weer, onvoorspelbaar en soms stormachtig. Maar maak je geen zorgen, dat betekent niet dat jij je dagelijkse dosis positiviteit moet laten verstoren!

 

Echt, ik kan erover meepraten. Onlangs beleefde ik nog een gekke situatie. Een simpel misverstand leidde tot gescheld en bedreigingen. Ja, serieus!

Maar hier is een levensles. Hoe anderen reageren, dat is hun ding. Soms zit er veel meer achter hun woorden dan je denkt. Het zijn eigenlijk hun eigen struggles die naar boven komen. Dus ondanks het feit dat iemand mij probeerde te laten wankelen, stuurde ik in gedachten wat positieve vibes zijn kant op.

 

Weet je, een gigantische kerel die een klein vrouwtje uitdaagt en bedreigt, dat is gewoon nergens voor nodig. Blijkbaar beweerde hij tegen de politie zelfs dat hij bang voor mij was. Kan je het geloven? Ik zie het als een soort compliment, hahaha! Maar ik wens die persoon het allerbeste toe. Want laten we eerlijk zijn, als je zoveel negativiteit uitstraalt, moet je wel wat innerlijke werk doen.

 

Dus wat is het plan? Blijf gewoon je fantastische zelf, hoe anderen zich ook gedragen. Als je niets positiefs te delen hebt, is stilte soms het beste antwoord. Laten we samen onze wereld omringen met vriendelijkheid, begrip en een flinke dosis positieve vibes.

En vergeet niet, ongeacht de reacties die je ontvangt, jij hebt altijd de macht om te kiezen welke energie je toelaat in jouw ruimte. Laat de stralen van positiviteit schijnen, want dat is waar we van houden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.