• Verbinden, inspireren en ondersteunen
  • contact@purekracht.com
  • Verbinden, inspireren en ondersteunen

Een Nieuwe Horizon voor Samenkomst en Groei in Voorne aan Zee

 

Ik wil graag de uitslag van de enquête en mijn ervaring met jullie delen over onze eerste focus groep avond door PureKracht. Het was een avond vol inspiratie, verbinding en plannen maken voor de toekomst. Bij PureKracht draait alles om het creëren van een gemeenschap waar we samen kunnen leren, groeien en elkaar kunnen ondersteunen in onze zoektocht naar betekenis en welzijn.

Het Moment waarop Ik Heb Gewacht

Heb je je ooit afgevraagd wanneer het juiste moment zou komen om te doen wat je echt graag wilt? Nou, voor mij was dat moment 29 augustus. Die avond vond onze allereerste focusgroepavond plaats in Buurthuis Ons Midden. En laat me je vertellen, het was een avond waar ik lang naar had uitgekeken.

Samen Delen en Verbinden

De focus van de avond was eenvoudig maar krachtig. Mensen uit allerlei hoeken van Voorne aan Zee kwamen bijeen om hun gedachten en verlangens te delen over een plek waar gelijkgestemde kunnen samenkomen en samen kunnen groeien.

Enquêteresultaten die ons Hart Verwarmden

De resultaten van onze enquête waren verrassend en hartverwarmend. Bijna 54% van jullie gaf aan een sterke behoefte te hebben aan een plek zoals PureKracht. Dit bewijst dat de behoefte aan verbinding en persoonlijke groei groot is in onze gemeenschap. Jullie hebben aangegeven meer te willen weten over spiritualiteit, zelfontwikkeling en diepgaande gesprekken.

Jouw Ideeën voor de Toekomst

En nu staan we op het punt om de volgende stappen te zetten. Op 17 oktober komen we opnieuw samen in Buurthuis Ons Midden. We gaan brainstormen over de ochtend-, middag- en avondbijeenkomsten voor de komende maanden. Het hoofddoel is duidelijk: verbinden, inspireren en ondersteunen. En hier heb ik jouw ideeën en input voor nodig om deze momenten zo waardevol mogelijk te maken.

Jouw Uitnodiging: Doe Mee!

Ik wil jou persoonlijk uitnodigen om op 17 oktober aanwezig te zijn. Jouw aanwezigheid en input zijn van onschatbare waarde. Breng gerust je vrienden en familie mee, want hoe meer zielen, hoe meer ideeën en hoe groter de impact.

PureKracht's Visie: Samen Groeien

Bij PureKracht geloven we in de kracht van gemeenschap. Marigna, de oprichter van PureKracht, heeft een visie die draait om verbinden, inspireren en ondersteunen. We willen een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt om zichzelf te zijn, te groeien en te delen. En nu hebben we nog een spannend doel...

Een Eigen Plek: Mijn Toekomstdroom

Ik droom van een eigen plek, een thuis voor onze gemeenschap. Een plek waar we regelmatig kunnen samenkomen, workshops kunnen volgen, lezingen kunnen bijwonen en elkaar kunnen ondersteunen. Een plek die onze kernwaarden van verbinden, inspireren en ondersteunen belichaamt.

Schrijf de Datum in Je Agenda

Onthoud 17 oktober de avond waarop jouw ideeën en visie het verschil kunnen maken. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol groei en positieve verandering. Blijf op de hoogte via onze website en sociale media voor meer updates over dit evenement en andere opwindende ontwikkelingen binnen PureKracht.

Ik kijk er echt naar uit om je te zien op 17 oktober . Laten we samen iets prachtigs creëren!

Liefs Marigna

PureKracht

*Wil je meer weten? Heb je vragen? Neem contact met ons op via contact@purekracht.com. Jouw betrokkenheid is enorm waardevol!*


Uitslag enquête  


Q & A

Wie is PureKracht?

PureKracht wordt geleid door Marigna Franzani, een gepassioneerde en toegewijde persoon die gelooft in de kracht van gemeenschap, groei en spirituele ontwikkeling. Haar visie is om een gastvrije plek te creëren waar mensen samenkomen om te verbinden, te inspireren en elkaar te ondersteunen op hun reis naar persoonlijke groei en welzijn. Marigna heeft een duidelijke droom om uiteindelijk een eigen locatie te hebben waar deze doelen gerealiseerd kunnen worden. Met PureKracht wil ze een positieve impact hebben op de levens van mensen in Voorne aan Zee en daarbuiten.

Wat is onze doelgroep

Onze doelgroep is eigenlijk heel divers - van mensen die al actief zijn in spirituele praktijken tot degenen die gewoon nieuwsgierig zijn en willen ontdekken.

Waarom hebben jullie een enquête gehouden?

We hebben een enquête gehouden om inzicht te krijgen in de behoeften en interesses van de gemeenschap. Dit helpt ons om onze bijeenkomsten en activiteiten beter af te stemmen op wat mensen echt willen.

Wat is het doel van de focusgroep?

Het doel van de focusgroep is om samen te komen, ideeën uit te wisselen en plannen te maken voor de bijeenkomsten en activiteiten die we willen organiseren. Jullie input zal bepalend zijn voor hoe we onze tijd samen invullen.

Heb ik ervaring nodig met spiritualiteit om deel te nemen?

Nee, iedereen is welkom, ongeacht hun ervaringsniveau. Of je nu nieuw bent in dit domein of al enige ervaring hebt, je bent van harte welkom

Kan ik meedoen en mijn ideeën delen?

Zeker weten! Iedereen is welkom om deel te nemen en ideeën te delen. We willen dat dit een plek is waar we samen bouwen en samen groeien.

Hoe vaak zijn de bijeenkomsten?

We streven ernaar om voor het aankomende half jaar elke maand 3 bijeenkomsten te organiseren - een in de ochtend, een in de middag en een in de avond. We willen flexibel zijn, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen.

Worden er kosten in rekening gebracht voor de bijeenkomsten?

Ja, er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor deelname aan de bijeenkomsten, maar deze zal niet meer dan 5 euro bedragen. Deze bijdrage wordt gebruikt om de kosten van de locatie en eventueel benodigde materialen te dekken. We willen benadrukken dat de kosten nooit een belemmering mogen vormen om deel te nemen. Als dit om welke reden dan ook een uitdaging vormt, neem dan gerust contact op met Marigna via contact@purekracht.com.

DIT IS NIET VAN TOEPASSING VOOR DE FOCUSGROEP AVOND VAN 17 OKOTBER!! https://www.facebook.com/events/5876887839080959 

 

Wat is de visie van PureKracht?

Onze visie is om een gastvrije plek te creëren waar mensen samenkomen om te verbinden, te inspireren en elkaar te ondersteunen in hun zoektocht naar persoonlijke groei en welzijn.

Wat is de droom van PureKracht?

Onze droom is om uiteindelijk een eigen locatie te hebben waar we onze doelen kunnen realiseren en een positieve impact kunnen hebben op de levens van mensen in Voorne aan Zee en daarbuiten.

Verdient PureKracht geld aan deze bijeenkomsten?

Nee, PureKracht verdient geen geld aan deze bijeenkomsten. Ons hoofddoel is om een gemeenschap te creëren waarin mensen samenkomen, verbinden, inspireren en ondersteunen. We streven naar een plek waar we samen kunnen groeien en leren, en waar financiële winst geen prioriteit heeft. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om te delen, te groeien en te inspireren, zonder commercieel oogmerk.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van PureKracht-updates en evenementen?

Je kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van PureKracht-updates en evenementen. Allereerst kun je onze website regelmatig bezoeken. We zullen hier aankondigingen, nieuwsberichten en details over onze evenementen delen. Daarnaast is er een Facebook-groep waar je lid van kunt worden: https://www.facebook.com/groups/236962279233541/ . Hier zullen we ook updates plaatsen, evenementen aankondigen. Verder kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Door je e-mailadres achter te laten, ontvang je regelmatig updates en informatie rechtstreeks in je inbox. We willen ervoor zorgen dat je op verschillende manieren toegang hebt tot informatie over PureKracht, zodat je nooit een interessant evenement of belangrijke update mist. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap en je op de hoogte te houden van al het nieuws en de activiteiten!

Wat kan ik doen als ik meer vragen heb?

Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail op contact@purekracht.com. We staan klaar om je vragen te beantwoorden.


Inschrijven nieuwsbrief