Het PureKracht team

Marigna Franzani 

Als jong meisje wilde ze al de wereld verbeteren. In haar proces kwam ze er achter dat een betere wereld begint bij jezelf. In de afgelopen twee jaar is ze bezig geweest met allerlei mooie projecten om haar zielsmissie helder te krijgen. Nu is de tijd daar om deze missie uit te dragen. Haar zielsmissie is anderen ondersteunen door ze te helpen op hun weg naar hun eigen PureKracht. Vroeger had ze zelf graag een plek gehad waar ze al haar (hulp)vragen kon stellen, en dit is precies wat ze met PureKracht bemiddeling wilt realiseren. Een plek waar jij je veilig voelt om je vragen te stellen en waar je gezien en gehoord wordt! Ze doet nu wat het beste bij haar past. Allemaal van uit haar hart en ziel.

Verbinden, inspireren en ondersteunen zijn de kernwoorden.

Veronique Jansen

Veronique Jansen (1986) heeft ondertussen heel wat spirituele boeken en podcasts verslonden, ze kan zich niet heugen wanneer haar spirituele reis precies begon, maar in 2011 las ze het boek The Secret en ze was erg onder de indruk van wat hierin beschreven werd. Hierna werd ze nieuwsgierig naar meer en werden de onderwerpen zingeving, bewustwording, spiritualiteit en zelfcompassie haar niet vreemd. Alles heeft ze op eigen houtje moeten ontdekken waardoor het best een tijd duurde voordat ze is waar ze nu is wat betreft kennis en ervaring. 

“Ik zou willen dat er toendertijd een platform was, dat had mijn proces een stuk makkelijker gemaakt. Natuurlijk moet je naar mijn idee verschillende zienswijzen bekennen en ervaren, maar het maakt al veel verschil als je kunt zien en proeven wat er allemaal te ontdekken is!” aldus Veronique.

..