Visie

Bij PureKracht hebben we een visie om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waar mensen hun (hulp)vraag kunnen stellen zonder angst of schaamte. We geloven dat het stellen van een hulpvraag een teken van kracht is en dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare hulp. Ons doel is om een plek te creëren waar mensen zich verzekerd voelen dat hun (hulp)vraag serieus wordt genomen en waar ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om verder te groeien. Om onze visie te verwezenlijken, streven we ernaar om een fysieke locatie te creëren op Voorne aan Zee. Deze locatie zal een plek zijn waar mensen kunnen samenkomen en zich thuis kunnen voelen. Het zal een ruimte zijn waar we workshops, trainingen en sessies kunnen aanbieden, en waar mensen kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Door onze aanwezigheid op Voorne aan Zee willen we ook bijdragen aan de lokale gemeenschap en een positieve impact hebben op de omgeving. We geloven dat het belangrijk is om verbinding te maken met de mensen en de plaatsen om ons heen, en we kijken ernaar uit om samen te werken met lokale ondernemers en organisaties om onze visie te realiseren.

Kortom, bij PureKracht streven we naar een wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en zich te ontwikkelen, ongeacht hun achtergrond, leeftijd, geslacht of seksuele geaardheid.