Ik ben...

Op zoek naar een dienst/activiteit

 

Ik heb...

Een (hulp)vraag

 

Ik ben...

Een bewuste ondernemer

 


PureKracht bemiddeling is voor iedereen


KIES VOOR BETROUWBAARHEID

Bent je op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling? Bij PureKracht geloven we dat iedereen het recht heeft op de juiste zorg en ondersteuning. Daarom bieden wij bemiddeling aan tussen vraagstellers en bewuste ondernemers die gericht zijn op het welzijn van hun cliënten.

 

Onze oprichter Marigna Franzani is een ervaren life coach die anderen graag ondersteunt in hun zoektocht naar welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Door haar eigen ervaringen en kennis kan ze anderen helpen om hun eigen PureKracht te vinden. Bij PureKracht staat persoonlijke aandacht en verbinding voorop. We geloven erin dat iedereen uniek is en daarom is het belangrijk om te kijken naar wat bij de vraagsteller past.

 

Ons netwerk van bewuste ondernemers en het HarmonieNet stellen ons in staat om de juiste zorg en ondersteuning op een veilige en kundige manier aan te bieden. We zijn er trots op dat we op deze manier een verschil kunnen maken in het leven van anderen en daarom zetten we ons hier elke dag met passie voor in.

Bent je op zoek naar een therapeut, coach, astroloog of kunstzinnig therapeut? Of wil je meer leren over Ayurvedische geneeskunde of mindfulness? Stel je (hulp)vraag en wij helpen je graag verder.

Ontdek je eigen PureKracht en begin uw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling vandaag nog!

Een betrouwbaar netwerk voor bewuste ondernemers

Kom meer te weten over de diensten van PureKrachtNieuwsgierig geworden?

Maar wil je liever eerst nog even contact met PureKracht? Stel ons jouw vraag en we vertellen je graag meer over onze dienstverlening.
Persoonlijk kennis maken? Team PureKracht staat voor je klaar

 

Snel weten hoe wij werken? We leggen het je graag uit. Stuur ons een e-mail en we nemen snel contact met je op.

 


De glimlach van een kind

Vandaag was ik samen met mijn dochtertje van 2 jaar sinds een lange tijd weer eens in een winkel. Het was natuurlijk mega druk en iedereen had haast. Vele gezichten zag je niet door het verbergen van met een mondkapje. Ik zelf draag geen mondkapje en dat heeft verschillende redenen. En dit is er een van:

Lees meer »

De juiste bemiddeling in

Holistische & Positieve Welzijnszorg 

wij maken het verschil.

FAQ