(Hulp)vragen bij PureKracht

Bij PureKracht zijn we er om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om hulp te vragen, daarom hebben we een veilige omgeving gecreëerd waar je je (hulp)vragen kunt stellen zonder angst of schaamte.

Hier zijn enkele voorbeelden van (hulp)vragen die je bij ons kunt stellen:

  • Ik heb last van chronische pijn en ben op zoek naar een acupuncturist die me kan helpen.
  • Ik ben op zoek naar een therapeut die me kan helpen bij het omgaan met angst- en stemmingsstoornissen.
  • Ik ben op zoek naar een coach die me kan helpen bij het bereiken van mijn persoonlijke en professionele doelen.
  • Ik ben op zoek naar een astroloog die me kan helpen mijn levenspad te begrijpen en mijn spirituele ontwikkeling te bevorderen.
  • Ik wil graag meer leren over Ayurvedische geneeskunde en hoe het mijn gezondheid kan verbeteren. Kun je me aanbevelingen geven voor een goede Ayurvedische praktijk?
  • Ik wil graag deelnemen aan een mindfulness-training, maar weet niet waar ik moet beginnen. Kun je me aanbevelingen geven voor een trainer in de buurt?
  • Ik ben op zoek naar een natuurgeneeskundige die me kan helpen mijn lichamelijke klachten te verlichten zonder medicijnen te gebruiken.
  • Ik ben op zoek naar een kunstzinnige therapeut die me kan helpen bij het verwerken van trauma en emoties door middel van kunst.
  • Ik wil graag deelnemen aan spirituele workshops en lezingen om mijn spirituele ontwikkeling te bevorderen. Kun je me aanbevelingen geven voor interessante evenementen in de buurt?

Ons doel is om je te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op je (hulp)vragen en je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Vul het onderstaande formulier in...Alle gegevens zijn beschermd en worden alleen gedeeld  met toestemming van de cliënt. Ben je onder de 18 jaar dan is toestemming van een van de ouders nodig.


Verbinding is belangrijk, ongeacht geslacht, seksualiteit of identiteit. 


Waarom doet PureKracht dit?

Bij PureKracht geloven wij dat iedereen het recht heeft op de juiste zorg en ondersteuning bij persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom hebben wij een netwerk van bewuste ondernemers opgebouwd, die samenwerken via het HarmonieNet. Op deze manier kunnen wij zorg en ondersteuning op een veilige en kundige manier aanbieden aan onze klanten.

Wij zijn er trots op dat wij op deze manier een verschil kunnen maken in het leven van anderen en daarom zetten wij ons hier elke dag met passie voor in.

Bij PureKracht vindt je de zorg en ondersteuning die je nodig heeft om te groeien en te bloeien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om je te helpen op je pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.