• Stel vrijblijvend jouw hulpvraag
  • PureKracht bemiddeling
  • Stel vrijblijvend jouw hulpvraag
  • PureKracht bemiddeling

PureKracht Zwanger & Baby

Stel hier onder je (hulp)vraag.

Alle hulpvragen worden vrijblijvend beantwoord. Indien nodig wordt de hulpvraag samen met PureKracht opgesteld en in overleg met de cliënt zorgvuldig gekoppeld aan een van de aangesloten Bewuste-Spirituele ondernemers die de cliënt verder kunnen  helpen op diens voorwaarden. Alle  bewuste ondernemers die in de database staan zijn zorgvuldig uitgezocht en gekeurd op  betrouwbaarheid en kundigheid. Alle gegevens zijn beschermd en worden alleen gedeeld  met toestemming van de cliënt. Ben je onder de 18 jaar dan is toestemming van een van de ouders nodig.


Wat gebeurt er na het stellen van je (hulp)vraag?

PureKracht gaat naar aanleiding van de (hulp)vraag binnen 48 uur kijken of deze per mail, telefonisch of via  een persoonlijke afspraak vrijblijvend beantwoord kan worden. Hierna wordt de (hulp)vraag afgesloten of er komt een doorverwijzing naar een van de aangesloten bewuste ondernemers in de PureKracht database. 


Waarom doet PureKracht dit?

PureKracht vindt het belangrijk dat alle hulpvragen met de juiste informatie, kundigheid en ervaringen beantwoord worden.

Er is een hoop goede informatie te vinden op internet maar er is ook MISINFORMATIE EN DISINFORMATIE.

Mocht PureKracht je doorverwijzen dan weet je dat je in alle veiligheid, vertrouwen en kundigheid geholpen wordt. 


Persoonlijke afspraak 

De hoofdvestiging zit in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland. Hier zullen voor nu dan ook de persoonlijke hulpvragen afspraken plaatsvinden. 

PureKracht is druk bezig om in alle provincies van Nederland een PureKracht locatie te realiseren voor persoonlijke hulpvraag afspraken en activiteiten.