• Verbinden, inspireren en ondersteunen
  • contact@purekracht.com
  • Verbinden, inspireren en ondersteunen

Ik startte in 2021, op mijn verjaardag met het uitvoeren van mijn zielsmissie.
Met mijn bedrijf PureKracht verbind, inspireer en ondersteun ik bewust ondernemende vrouwen op Voorne Putten. Ook vrouwen zonder onderneming zijn welkom! Dit doe ik vanuit Hellevoetsluis. Er ontstaan prachtige activiteiten, projecten en samenwerkingen. De PureKracht kalender is er daar één van.

Ik heb een flinke rugzak opgebouwd waardoor ik voor ik besloot mijn droom te gaan leven, vrijwel onzichtbaar en vol angsten door het leven ging.
Mijn verhaal doet mij denken aan de parel die in de dichte oester groeit, door indringers in de oester (de rugzak met heftige ervaringen die ik opbouwde) is in het hart de parel gegroeid, zorgvuldig, laagje voor laagje parelmoer werd opgebouwd tot de waardevolle parel volgroeid was. Op het moment dat ik hier klaar voor was, opende mijn hart (de oester in mijn vergelijking) en kwam de parel in mij tevoorschijn.
Ik groeide naar een ware powervrouw en heb mijn vrouwelijkheid omarmt. Ik leef vanuit mijn vrouwelijke krachten als liefde, zachtheid en creativiteit. Ik put kracht uit spiritualiteit en persoonlijke groei.
Juist omdat ik mijn eigen rugzak heb vol levenservaring, kan ik anderen helpen vanuit mijn eigen ervaring.
Het is een langlopend proces van groei en bewustzijn, een proces dat nooit meer zal ophouden. I love it!

Groeien gaat met pieken en dalen, maar dat maakt het juist uitdagend!
Het voelt fijn en powerfull om mijn zielsmissie uit te dragen en te leven.
Sinds ik begonnen ben hiermee ziet de wereld er anders uit. De kleuren lijken feller, mijn blik op dingen is veranderd. Ik krijg hulp vanuit het universum. Iedereen kan deze hulp krijgen met zijn/haar proces. Het is uiteraard aan jezelf wat je daarmee doet. Je mag vertrouwen op dat het goed komt, het heeft bij mij tot prachtige dingen geleid. Ik creëerde een videoclip, ik hoorde het nummer, sloot mijn ogen en zag de hele videoclip al voor mij en heb dit mogen realiseren samen met anderen.”

Alles wat ik onderneem vanuit mijn hart dat stroomt, drempels verdwijnen en angsten worden zonder al teveel moeite overwonnen. Je mag vertrouwen op jezelf en je eigen kunnen!

Wat ik jou mee wil geven:

“Een betere wereld begint bij jezelf! Je kan de wereld niet in je eentje redden of dragen, maar je kan wel zelf dat zaadje planten en met jou ogenschijnlijk kleine actie een rimpeleffect veroorzaken alsof je een steentje in het water gooit. De ringen worden steeds wijder...”

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.