• Verbinden, inspireren en ondersteunen
  • contact@purekracht.com
  • Verbinden, inspireren en ondersteunen

Aanmelden Pilot

Het HarmonieNet is een overkoepelend platform voor alternatieve, holistische, natuurlijke, complementaire en integrale zorg- en welzijnsaanbieders. Maar ook voor webshops, verenigingen en andere platforms.

De naam Harmonie(Net) is afgeleid van het Griekse woord 'harmonia', wat 'samenvoegen' betekent. En door ons te verbinden en samen te werken, kunnen we meer impact maken en mensen de holistische zorg en ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Voor elke nieuwe aanmelding bij het HarmonieNet storten we 20% van het inschrijfbedrag in de HarmonieNet Support Pot. Dit geld wordt gebruikt om behandelingen te vergoeden voor mensen die financiële ondersteuning nodig hebben. Op deze manier kunnen we samen bijdragen aan het welzijn van anderen en een positieve impact maken.

Maar dat is nog niet alles. Als nieuwe ondernemer bij het HarmonieNet heb je ook de mogelijkheid om zelf bij te dragen aan dit initiatief. Wanneer je een andere ondernemer doorverwijst naar het HarmonieNet en deze ondernemer zich inschrijft, wordt de 20% van hun inschrijfkosten op jouw naam gezet. Dit bedrag kun je gebruiken om een cliënt kosteloos te helpen die zelf niet in staat is om de behandeling te bekostigen. Zie aanmeld procedure.

We willen benadrukken dat de pilotfase van het HarmonieNet slechts voor een beperkte tijd beschikbaar is, namelijk tot 31 december 2023. Daarom raden we je aan om niet te lang te wachten met aanmelden en deel te nemen aan dit unieke platform dat zoveel mogelijk mensen wil bereiken en ondersteunen in hun welzijnsreis.

Om deel uit te maken van het HarmonieNet, hoef je slechts twee stappen te volgen.

Stap 1 is het invullen van alle relevante gegevens op ons aanmeldformulier. Hiermee kunnen we jouw bedrijf beter leren kennen en zorgen dat we de juiste match maken tussen jou en mensen die op zoek zijn naar jouw diensten.

Stap 2 is het toevoegen van het product aan je winkelmandje en het afronden van de betaling op de betaalpagina. Zodra je betaling is voltooid, krijg je een bevestiging van je betaling. Als alle stappen correct zijn voltooid, is je inschrijving voltooid en ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail van ons.

 

Let op: de pilot is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar(31 december 2023), dus wacht niet te lang met aanmelden! 

Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van ons groeiende netwerk van bewuste ondernemers.

Met het HarmonieNet Pilotlidmaatschap geniet je van de volgende voordelen:

  1. Zichtbaarheid: Word onderdeel van ons platform en vergroot je zichtbaarheid bij een breed publiek dat op zoek is naar bewuste behandelingen en diensten. 

  2. Verbinding: Maak deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde zorgaanbieders en creëer waardevolle verbindingen. Je kunt deelnemen aan onze WhatsApp-groep, waar je kunt netwerken, ervaringen kunt uitwisselen en samenwerkingen kunt aangaan.

  3. Nieuwe cliënten: Profiteer van de mogelijkheid om nieuwe cliënten aan te trekken via ons platform. Mensen die specifiek op zoek zijn naar bewuste behandelingen en diensten kunnen jouw profiel vinden en contact met je opnemen.

 

Belangrijke informatie:

  • Eenmalige betaling: Voor slechts €20,- exclusief btw krijg je toegang tot het HarmonieNet Pilotlidmaatschap voor het gehele jaar 2023. Dit betekent dat je gedurende het hele jaar kunt profiteren van de voordelen van ons platform.

  • Samenwerking: Door deel te nemen aan de pilot werk je samen met andere bewuste ondernemers en het verder ontwikkelingen van ons concept. Jouw input en ideeën zijn waardevol en dragen bij aan het creëren van een nog mooier en beter platform.

  • Meld je nu aan en maak deel uit van het HarmonieNet, waar we samen streven naar harmonie, verbinding en welzijn.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!


Stap 1

Stap 2

We werken ontzettend hard aan het verbeteren van PureKracht We hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd aan onze service die we hopen dat jullie allemaal zullen waarderen. Om deze verbeteringen te bereiken, moeten we echter jullie geduld vragen. We zullen ons best doen om de verbeteringen zo snel mogelijk te implementeren, maar er zijn soms situaties waarin we wat meer tijd nodig hebben om deze veranderingen door te voeren. We waarderen jullie steun en begrip. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.