Inspiratie gesprek met Marigna Franzani!

Op zoek naar meer inspiratie en motivatie in je leven? Boek dan nu een inspiratiegesprek met mij! Als ervaren levenscoach help ik je graag verder op jouw levenspad. Tijdens het inspiratiegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bekijken we samen hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Het inspiratiegesprek duurt 40 minuten en kan plaatsvinden via Zoom, op locatie in Voorne aan Zee of in mijn praktijk in Hellevoetsluis. Voorafgaand aan het gesprek vul je een korte vragenlijst in, zodat ik me goed kan voorbereiden en we het meeste uit ons gesprek kunnen halen.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van zo'n inspiratiegesprek?

  1. Persoonlijke aandacht: Tijdens het inspiratiegesprek heb ik alle tijd en aandacht voor jou en jouw persoonlijke situatie. Ik luister aandachtig naar je verhaal en samen bekijken we hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

  2. Inzichten: Door het gesprek krijg je nieuwe inzichten en ideeën over jouw leven en situatie. Dit kan helpen om bepaalde knopen door te hakken of nieuwe stappen te zetten.

  3. Motivatie: Het gesprek kan je motiveren om nieuwe stappen te zetten of om door te gaan op de ingeslagen weg. Het kan je net dat duwtje in de rug geven dat je nodig hebt.

  4. Concrete handvatten: Na afloop van het inspiratiegesprek krijg je concrete handvatten en tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Zo kun je direct stappen zetten richting de beste versie van jezelf.

  5. Gratis kaartje: Als extraatje krijg je na afloop van het inspiratiegesprek een kaartje van het kaartendek naar keuze. Zo heb je na ons gesprek nog een mooie reminder om bij je te dragen.

Het tarief voor een inspiratiegesprek bedraagt slechts €35,-. Een kleine investering in jezelf, die je veel kan opleveren. Boek nu jouw inspiratiegesprek en laat mij jou inspireren en motiveren om de beste versie van jezelf te zijn!