• Verbinden, inspireren en ondersteunen
  • contact@purekracht.com
  • Verbinden, inspireren en ondersteunen

Miriam van der Elst

 Kruid & Zorg

Ik ben Fytotherapeut/Natuurgeneeskundige en ik volg een 4 jarige opleiding, inclusief master, op dit gebied. Wetenschappelijk onderbouwd, want dat is voor mij belangrijk. Tumoren genees je niet met planten/kruiden/bomen naar mijn overtuiging, maar je kunt er wel heel veel goeds mee doen, zowel preventief als ondersteunend, maar ook helend.

Bijna altijd zonder de bijwerkingen van reguliere medicatie, omdat een plant uit meer stoffen bestaat dan alleen degene, die geïsoleerd (of synthetisch nagemaakt) wordt ten behoeve van farmaceutische medicijnen. En die stoffen heffen bijwerkingen vaak op. Voor mij heel belangrijk: Natuurgeneeskunde is de basis van (en nog steeds een belangrijke bron voor) de moderne geneeskunde.

Ik werk vanuit respect voor de mens, maar vanuit nog veel meer respect voor onze omgeving. Blij dat wij een onderdeel mogen zijn van deze aarde en vanuit het besef dat wij niet superieur zijn én dat we met eerbied om moeten gaan met wat de natuur/Moeder Aarde ons biedt.

 

"De natuur doet niets zonder doel"

Aristoteles, Griekse filosoof, 384 v.C. - 322 v.C.

 

Ik bied workshops aan, maar verkoop ook kruiden en -producten.

Meld je gerust aan op mijn facebookpagina (www.facebook.com/groups/kruidenzorg) of neem telefonisch contact met mij op: 06-30048975

DDe PureKracht kalender is meer dan alleen een kalender van het jaar 2023.

Het is een waar kunstwerk met allemaal prachtige verhalen van krachtige vrouwen. 

Doormiddel van de QR code kom je op de pagina van de ondernemer en kun je meer lezen wie ze zijn en wat voor moois ze allemaal ondernemen.