Hi lieverds, mijn naam is Samantha Abigail Peeters- la Grange eigenaresse van PCOS- Therapeut

Op mijn 18e werd ik gediagnosticeerd met PCOS, in totaal heb ik 6 jaar in een fertiliteitstraject gezeten en geprobeerd zwanger te raken, helaas zonder succes. Ik besloot het roer volledig om te gooien te stoppen met het traject en alle hormonen. Mijn leef en dieet stijl aangepast, trauma’s verwerkt; plantmedicijnen geprobeerd, etc. Kortom echt flink met mezelf aan de slag gegaan, alles los gelaten en het een plekje gegeven. En 3 jaar later had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Ik was gewoon op de natuurlijke manier zwanger geworden! 

Ik heb ondervonden hoe belangrijk het is om goed naar je lichaam, womb en intuïtie te luisteren. Ik weet hoe je je kan voelen en waar je allemaal doorheen gaat. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen die door hetzelfde heen gaan te begeleiden en ondersteunen in hun proces.

Als Holistisch therapeut en reiki master begeleid en ondersteun ik vrouwen dmv een persoonlijk 1 op 1 traject & cacao ceremonies. Geen enkel persoon is hetzelfde dus elk traject word persoonlijk bekeken en indien nodig aangepast. We blijven goed in de gaten houden waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Volgend jaar start ik ook met de opleiding fertiliteitsmassage, zodat ik jullie mooie vrouwen nog beter kan ondersteunen.

"Love yourself & know that you are more then just the PCOS"

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.