Vanuit mijn Praktijk voor Massage en Aromatherapie Neona Maris in Rockanje, werk ik met veel plezier als massagetherapeut en natuurgeneeskundig aromatherapeut

Voor mij is het geven van een massage telkens weer anders. Je hebt te maken met verschillende mensen, verschillende situaties, klachten en spanningen van het lichaam. Daarnaast heeft iedereen een eigen energie. Bij de één wordt er gesproken tijdens de behandeling en bij de ander is het stil. Ieder beleeft een massage op zijn of haar eigen manier en het is bijzonder om dat te mogen begeleiden.

Ik vind het dan ook belangrijk om een veilige ruimte te creëren waarin iemand zich prettig voelt, zodat er ruimte is voor heling.

In mijn behandelingen combineer ik, naast de klassieke massagehandgrepen, verschillende technieken zoals, triggerpointmassage, Dorn therapie en cupping. Ook ademhalingsoefeningen of ondersteuning door aromatische producten zoals essentiële oliën of hydrolaten en warmtetherapie behoren tot de mogelijkheden.

Naast, dat massage klachten kan verminderen of laten verdwijnen, laat aanraking door middel van massage je ook voelen waar jouw spanning zit en maakt je bewust van jouw lichaam. In of na een zware (emotionele) periode, waarin je vaak veel energie weggeeft of kwijt raakt, kan massage een middel zijn om weer bij jezelf te komen en jouw energie weer naar je toe te trekken. Massage is een cadeautje voor jezelf!

Massage zorgt verder o.a. voor een betere bloedsomloop, voorkomt en verlicht pijn, vermindert stress, voert afvalstoffen af, beperkt angstgevoelens en versterkt de immuniteit.

Wil jij dat de basis-en essentiële oliën in de massageolie en eventuele aromatische producten specifiek op jou zijn afgesteld, dan is er een mogelijkheid om een aromatherapeutisch consult te boeken. Na het invullen van een vragenlijst en het vaststellen van de hulpvraag, bepaal jij jouw geurvoorkeur, waarna de behandeling wordt opgesteld en gestart.

Naast de massage en aromatherapie behandelingen geef ik ook workshops zoals, Indiase hoofdmassage, hand-en voetmassage en workshops natuurlijke EHBO en verzorging. Deze kunnen bijvoorbeeld ook geboekt worden als activiteit voor een familie-of vriendinnengroep.
De workshops staan altijd in het teken van het gezelligheid, verbinding en ontspanning.

Regelmatig maak ik 100% natuurlijke zeep, welke te koop is in mijn praktijk!

Kijk voor meer informatie op:

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.