In januari 2015 kreeg ik een ernstig auto-ongeluk waardoor ik op een winterse stormachtige avond mijn ogen opende op de OK in het ziekenhuis. Voor mij een traumatische gebeurtenis waardoor ik lange tijd mijzelf niet herkende.

Mijn helende reis ging naar binnen; door de donkere periode te omarmen gaf ik het licht de ruimte om er met meer balans uit te komen, vanuit mijn dieperliggende onderbewuste, transformeren naar het nu.

Het leven zit vol lessen en ervaringen, door de ervaringen en de persoonlijke blokkades te doorleven maak ik nu andere keuzes. In 2021 heb ik mijn modezaak opgeheven waardoor al mijn aandacht nu gaat naar persoonlijke kleurcoaching. Door mijn fysieke beperking volledig te accepteren kan ik als een kleurrijke vlinder een soort fijn stoffelijk poeder verspreiden om het hier op aarde lichter en leuker te maken.

Nu help ik vrouwen die in het leven door een traumatische ervaring zijn vastgelopen, die diep van binnen weten en voelen dat ze wel willen veranderen, alleen de juiste koers nog niet kunnen vinden. Op mijn website www.kompasinkleur.nl bied ik een persoonlijk aanbod op maat en daarmee help ik jou de richting te vinden naar je pure kern, voorbij de blokkades, met rust en vertrouwen, de weg terug naar persoonlijke groei en balans.

Met mijn ondersteunende en liefdevolle aandacht help ik jou weer te vertrouwen op je eigen krachten. Net waar bij jou de behoefte ligt en waar de juiste methode bij aansluit. Ik richt mij op wat jou bezighoudt en help je de antwoorden te vinden die jij tot nu toe diep verborgen had. Kleur geeft inzicht in emoties, kleur maakt het onbewuste bewust, zodat je volledig naar jouw hartverlangen kan leven.

"Kleur je leven lichter en leuker"

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.