Mijn naam is Arianne en inspireer graag mensen.

Dat doe ik op mijn eigenwijze manier met de methodiek van kleur, persoonlijke verhalen en zingeving. 

Durf jij kleur te bekennen...

Kleur bekennen gaat over het volgen van de wijsheid van je hart en innerlijke natuur. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Dat is niet wat we geleerd hebben op school maar wat wel heel belangrijk is om zinvol in het leven te zijn. Werken met kleur betekent ons innerlijke kleurenpalet ontdekken. Dat wordt zichtbaar in de kleuren die je draagt, de kleuren van je huis en door het maken van een blauwdruk. Kleuren vertellen over hoe we ons voelen, hoe we in het leven staan, wat onze bron van kwaliteiten zijn en hoe we daarin communiceren. Het werken met kleur is inspirerend, verdiepend en herkenbaar want iedereen weet wat kleur is. Wat mij steeds opnieuw raakt is de verwondering op de gezichten als we het hebben over de persoonlijke krachtkleur. Mensen ervaren herkenning en een soort van opluchting: ' Dit is wie ik ben...'

"Kleurrijk jezelf zijn is weten wie je bent en weten waarvoor je staat"

 

Werken met de methodiek van kleur maakt dat stukje persoonlijke ontwikkeling zichtbaar. Innerlijke kleur wordt voelbaar en men gaat steeds meer ervaren hoe het is om in je eigen kleur en kracht te staan. Het leven wordt een stuk leuker als je energie krijgt van de dingen die bij je passen.

Wil je ook eigenwijs op pad om jouw innerlijke kleurenpracht te leven? Laten we dan een theetje drinken!

 

Geïnspireerd door kleur durf ik eigenwijs mijzelf te zijn!

 

contact@eigenwijsinkleur

DDe PureKracht kalender is meer dan alleen een kalender van het jaar 2023.

Het is een waar kunstwerk met allemaal prachtige verhalen van krachtige vrouwen. 

Doormiddel van de QR code kom je op de pagina van de ondernemer en kun je meer lezen wie ze zijn en wat voor moois ze allemaal ondernemen.