• Stel vrijblijvend jouw hulpvraag
  • info@purekracht.eu
  • Verbinden, inspireren en ondersteunen
  • PureKracht
  • 06-23782092

Arianne van Genderen


 

Als kind zag ik kleuren om de namen van mensen. Hoewel de ene Henk een andere kleur had dan de andere Henk, was ik me er niet van bewust dat andere mensen dat niet ervaarde. Voor mij was het heel gewoon! Een grote kleurrijke wereld waarbij symboliek meer waarde had dan de woorden die de mensen spraken.

 

 

De kleurrijke wereld speelde zich vooral af in mijn binnenwereld. Later toen ik opgroeide werden andere zaken belangrijker en schoven de kleuren naar de achtergrond. Ik ging waarde hechten aan de woorden ver voorbij de magische wereld van kleur en paste mij aan aan hoe het hoorde.

Zo ontstonden er twee werelden, een innerlijke kleurige wereld en een aangeleerde buiten wereld. Na een burn-out en het loslaten van vele overtuigingen later, kom ik tot de ontdekking hoe fijn het is om weer opnieuw met kleuren te werken. Zo vanzelfsprekend en zo vertrouwd om beide werelden kleurrijk als een wereld te zien!

 


Kleurrijk jezelf zijn!

Ben je toe aan een verandering? Nieuwsgierig naar de kracht van kleur? Of zou je eens op een andere manier jezelf beter willen begrijpen?

Dan is Eigenwijs in kleur wat voor jouw!

Eigenwijs in kleur is een proffesionele methodiek voor persoonlijke groei & ontwikkeling.

Werken met kleur is het zichtbaar maken en in kaart brengen van jouw innerlijke leefbare kwaliteiten. Jezelf herkennen in je persoonlijke kleurenprofiel is jezelf beter begrijpen. Spelen met kleur is ontdekken hoe je jouw uniek en persoonlijke kracht vorm geeft.

Met het maken van een kleurenprofiel en een blauwdruk wordt het fundament helder waarop jij kan bouwen. Vier kleuren staan voor jouw unieke krachten. Door te ervaren waar deze kleuren voor staan ga je steeds meer in je eigen kracht staan. Hoe steviger je staat, hoe beter je weet waar je naar toe gaat.

Om gewoon kleurrijk en eigenwijs jouw persoonlijke pad te lopen!