• Verbinden, inspireren en ondersteunen
  • contact@purekracht.com
  • Verbinden, inspireren en ondersteunen

Handlezeres, kaartleggingen & Bachbloesemremedies

Anno 2023 ook kalendergirl voor de Purekracht kalender met het thema ‘Wildfire..

Laat dat wild-fire nu helemaal mijn thema zijn. Zelf voer ik in mijn leven helemaal mijn passies uit!

Ben 2 jaar geleden officieel als onderneemster begonnen, graag inspireer ik mensen door middel van hun eigen handen, want je hebt het geluk zelf in de hand.

Daarwaar je bewust bent, kun je bewust creëeren. Geluk & liefde zijn nu eenmaal een werkwoorden.

Je kan een consult bij me boeken dit bestaat uit een handlezing, kaartlegging & een Bachbloesemremedie. Door een blauwdruk van je handen te maken zie ik wat er op dat moment in je leven actueel is. In je handen staan je wensen, talenten, valkuilen/blinde vlekken & waar je geluk zit. Graag help ik je inzicht te bieden om dit geluk te vangen & er mee aan de slag te gaan.

Dit ondersteun ik door een kaartlegging en een op maat gemaakte Bachbloesem. Deze consulten zijn te boeken voor 1 persoon maar ook koppels & ouder/ kind consulten.

Voor vrienden organiseer ik speciaal ‘Mystieke avonden’ of welk dagdeel dan ook. Zodat je samen met je vriendinnen een kijkje in de ‘keuken’ van Madam Elisabeth kan nemen.. Dit wordt op maat gemaakt.

"Je kunt geen vlaai uitdelen die je niet hebt"

 

Ook geef ik verschillende workshops, schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven.

Ben in het wild’ te vinden op festivals (nodig me gerust uit) & heb een vaste blog in HXmagazine (Dit zijn de kalendergirls van oktober).

Dus hier in het zonnige Zuiden breng ik graag mensen bij hun innerlijke vuur terug en geef je met alle liefde een dikke reminder waar h et brandt..

Wil je verder een indruk krijgen wie ik ben en hoe ik werk?

www.madamelisabeth.nl en volg me op mn socials, zoals Instagram deel ik regelmatig content over de Handen, Tarot, Bachbloesemremedies en andere zaken die me bezig houden.

 

Groetjes, Elisabeth

 

Inschrijven voor mn nieuwsbrief info@madamelisabeth.nl

DDe PureKracht kalender is meer dan alleen een kalender van het jaar 2023.

Het is een waar kunstwerk met allemaal prachtige verhalen van krachtige vrouwen. 

Doormiddel van de QR code kom je op de pagina van de ondernemer en kun je meer lezen wie ze zijn en wat voor moois ze allemaal ondernemen.