"Van te veel stress naar blijvend geluk"

 

Wat vond ik dit spannend deze shoot! In een badpak op de foto. Ik heb nogal een mening gehad over mijn lijf, maar het hele proces wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt, maakt dat ik steeds blijer ben met en over mezelf. Van zoeken naar steun in mijn omgeving naar, wat vind ik ervan, zonder die stemmetjes in je hoofd die alles afkeuren. Staan voor wie ik ben, niet stoer en stevig, maar in alle zachtheid met mezelf en bij mezelf.
Met de enorme stress die ik zelf gehad heb, was ik vooral afhankelijk van anderen, qua handelen en doen, mijn eigen gevoel wat ik er van vond heb ik weg gestopt. Ik kon niet eens meer kiezen wat we zouden gaan eten (lang leve maaltijdboxen)

 

Nu 6 jaar na dato van de start van onze nieuw-bouw-val, weet ik dat de hele schurende periode mij veel dingen heeft geleerd. Toen ik midden in de rot periode zat kon ik dat allemaal niet zien en voelen. Een vriendin van mij zegt altijd “dat zijn de cadeautjes van het leven” en ik roep steevast wat een rot cadeau. En ja, nu achteraf zeg ik het was een leerzame periode.


In 2019 kwam de Stressologie op mijn pad. Dat werd mijn baken. Ik volgde de werkwijze van de Stressologie samen met mijn man. En aan de hand van de methode hielden wij ons staande. Konden we blijven staan en zijn we flexibel genoeg gebleven om door te kunnen gaan. Nu als gediplomeerd Stressoloog help ik mensen van te veel stress, burn-out, overspannen en overspanning naar blijvend geluk in 4 maanden.

 

Als je naar de cijfers kijkt dan duurt een burn-out gemiddeld 10 maanden. De emotie en gevoelens die er bij zo’n situatie komen kijken zijn niet fijn en daar wil je zo snel mogelijk vanaf en je wilt je weer “normaal” voelen. Met de Stressologie kan ik bijdragen aan een gelukkiger leven.


Ik heb gekozen voor deze foto omdat ik veel rust uitstraal, er rust om me heen is en ik er gelukkig uitzien. De stress is weg uit mijn leven, ik kan weer “normaal” functioneren, ik wil weer leuke dingen doen, ik ga weer op pad met vriendinnen en kan weer in drukke ruimtes zijn. Ik ben gelukkiger.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.