Wie zit er nou eigenlijk achter PureKracht Bemiddeling?

 

Mijn naam is Marigna Franzani geboren in 1986. Als jong meisje had ik al het verlangen om anderen te helpen. Maar door het harde leven vergat ik waarom ik hier op aarde was gekomen en wat mijn zielsmissie was. Pas de afgelopen twee jaar ben ik bezig met het uitvoeren van mijn zielsmissie. Ik heb vele mooie projecten en activiteiten op mijn naam staan. Door deze prachtige ervaringen ben ik enorm gegroeid en zijn verbinden, inspireren en ondersteunen mijn kernwaarden geworden. Na mijn opleiding life coach heb ik even de tijd genomen om te ontdekken waar mijn passie echt lag. In die tijd kreeg ik vragen van verschillende mensen in mijn netwerk die op zoek waren naar een plek waar ze terecht konden met vragen over hun welzijn. Ik realiseerde me dat er naast de reguliere zorg nog zoveel meer te ontdekken is en dat ik deze mensen wilde helpen.

 

Zo ontstond PureKracht bemiddeling, mijn eigen initiatief om te bemiddelen tussen de vraagsteller en de bewuste ondernemer. Het is mijn missie om mensen te verbinden met de juiste aanbieders en ze te inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen Purekracht. Door mijn eigen ervaringen en kennis kan ik anderen ondersteunen in hun zoektocht.

Bij PureKracht bemiddeling staat persoonlijke aandacht en verbinding voorop. Ik geloof erin dat iedereen uniek is en daarom is het belangrijk om te kijken naar wat bij de vraagsteller past. Ik werk samen met verschillende aanbieders allemaal gericht op het welzijn van hun cliënt.

Ik ben dankbaar voor alle hulp en steun die ik heb gekregen, voor alle samenwerkingen en ervaringen die ik heb opgedaan en nog ga opdoen.

Ik sta liever zelf niet graag op de voorgrond, niet omdat ik niet durf of omdat ik het niet waard ben maar omdat ik nederig ben, in dienstbaarheid sta van, hier op aarde ben om mijn zielsmissie volledig van uit mijn hart uit te dragen en een rimpeleffect te creëren. 

Als je vragen hebt of meer wilt weten over PureKracht bemiddeling, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen

Hierbij een kleine impressie van de activiteiten en projecten van de afgelopen twee jaar.