PureKracht 

Stel je eens voor: een paar jaar geleden bevond ik me in een leven waarin ik niet volledig mezelf kon zijn. De woorden die ik in de spiegel hoorde weerkaatsten negativiteit: "Je bent niet goed genoeg. Wie wilt jou nou? Je zult nooit iets bereiken." 

Maar weet je, soms is het precies op het moment dat we het diepst in de put zitten, dat we het krachtigste verlangen voelen om onszelf te bevrijden. 

Het was op dat keerpunt in mijn leven dat ik besloot het roer om te gooien. Ik vond de moed om te kiezen voor mezelf, om te ontdekken wie ik werkelijk ben en waar mijn hart naar verlangt. En zo ontstond PureKracht. 

PureKracht, dat ben ik.  Met mijn pure energie wil ik jou verbinden, inspireren en ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. 

Maar laten we teruggaan naar het begin. Van jongs af aan voelde ik dat ik anderen wilde helpen, dat ik een positieve impact wilde hebben. Maar waarom heeft het zo lang geduurd voordat ik mijn ware passie volledig omarmde? 

Het antwoord is simpel: het leven bracht me uitdagingen en tegenslagen die me lieten twijfelen aan mijn eigen kracht. Maar door die obstakels heen groeide ik, leerde ik en vond ik mijn weg terug naar mijn innerlijke vuur. 

Het woord "Pure" zegt zoveel: zuiver, puur, rein, schoon - dat is wie we in essentie zijn. En "Kracht"? Kracht is het vermogen om onszelf keer op keer te herpakken, om veerkrachtig te zijn in het gezicht van obstakels en om onze ware potentie te omarmen. 

Nu, meer dan twee jaar verder, sta ik stevig in mijn zielsmissie. En waarom pas nu?  Omdat het nooit te laat is om je passie te volgen, om je ware zelf te vinden en om een positieve impact te maken. 

Mijn reis draait niet alleen om persoonlijk succes, maar ook om het creëren van een betere wereld om ons heen. En het begint allemaal bij onszelf. 

Dus, laat me je inspireren, ondersteunen en begeleiden op jouw eigen reis van PureKracht. Samen kunnen we de wereld mooier maken, stap voor stap. 

Heb je vragen, wil je meer weten of gewoon een praatje maken? Aarzel niet om contact met me op te nemen. 

Hierbij een kleine impressie van de activiteiten en projecten van de afgelopen twee jaar.

Zen Vibes @ Barbiertje 27 augustus 2023

Activiteiten en Projecten PureKracht

VideoClip We are Rising Women of the World