Aanmelden Pilot

HarmonieNet is een overkoepelende platform voor alternatieve, holistische, natuurlijke, complementaire en integrale zorg en welzijn aanbieders. 

De naam Harmonie(Net) is afgeleid van het Griekse woord 'harmonia', wat 'samenvoegen' betekent. Het platform brengt een groot scala aan verschillende soorten aanbieders samen die zich richten op het creëren van harmonie tussen lichaam, geest en omgeving van de cliënt.

Om deel uit te maken van het HarmonieNet, hoef je slechts twee stappen te volgen.

Stap 1 is het invullen van alle relevante gegevens op ons aanmeldformulier. Hiermee kunnen we jouw bedrijf beter leren kennen en zorgen dat we de juiste match maken tussen jou en mensen die op zoek zijn naar jouw diensten.

Stap 2 is het toevoegen van het product aan je winkelmandje en het afronden van de betaling op de betaalpagina. Zodra je betaling is voltooid, krijg je een bevestiging van je betaling. Als alle stappen correct zijn voltooid, is je inschrijving voltooid en ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail van ons.

 

Let op: de pilot is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar(31 december 2023), dus wacht niet te lang met aanmelden! 

Als bewuste ondernemer ben je bij PureKracht aan het juiste adres.

Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van ons groeiende netwerk van bewuste ondernemers.


Stap 2

PureKracht Bemiddeling is een innovatieve nieuwe manier om bewuste ondernemers te verbinden met nieuwe cliënten.

Deze pilot biedt bewuste ondernemers veel verschillende voordelen. Het zorgt voor meer zichtbaarheid, verbinding en een mogelijk toestroom van nieuwe cliënten.

* Je betaald eenmalig €20,- exclusief btw voor het gehele jaar 2023

* Samen werken aan een mooi concept

Welkom bij HarmonieNet, het overkoepelende platform voor alternatieve, holistische, natuurlijke, complementaire en integrale zorg. HarmonieNet gelooft in de kracht van samenwerking en het delen van kennis, ervaring en expertise om zo de best mogelijke zorg te bieden aan cliënten.

De naam HarmonieNet is afgeleid van het Griekse woord 'harmonie', wat 'samenvoegen' betekent. Het platform brengt zorgaanbieders samen die zich richten op het creëren van harmonie tussen lichaam, geest en omgeving van de cliënt.

We werken ontzettend hard aan het verbeteren van PureKracht Bemiddeling. We hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd aan onze service die we hopen dat jullie allemaal zullen waarderen. Om deze verbeteringen te bereiken, moeten we echter jullie geduld vragen. We zullen ons best doen om de verbeteringen zo snel mogelijk te implementeren, maar er zijn soms situaties waarin we wat meer tijd nodig hebben om deze veranderingen door te voeren. We waarderen jullie steun en begrip. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.