De eerste PureKracht bijeenkomst

Wat een spannende, maar tegelijkertijd vertrouwde ochtend was het vandaag! Met mijn kist vol inspirerende spulletjes ging ik vol verwachting naar de buurtkamer Ons Midden om alles klaar te zetten voor onze allereerste bijeenkomst. Op de tafels lagen kleine, inspirerende kaartjes en enkele kaartjes om het gesprek te starten. Een tafel vol boeken en andere spulletjes stond klaar om geleend te worden.

 

De energie stroomde zodra mensen binnenkwamen. Het voelde als thuiskomen, als verbinden met anderen en met onszelf. De eerste bijeenkomst was een magisch moment waarop we niet alleen met elkaar in verbinding stonden, maar ook met onze eigen essentie.

 

We hebben gesproken over de invulling van de toekomstige bijeenkomsten. Jullie ideeën en suggesties hebben mijn hart verwarmd, en ik ben van plan hier samen met jullie verder op te bouwen in de komende tijd.

 

Wat ik nu alvast met jullie wil delen, is dat je tussen de aangegeven tijden altijd van harte welkom bent. Als je niet om half 10 aanwezig kunt zijn, is 10 uur, half 11 ook prima. Zie het als een inloopochtend, -middag, -avond. Onthoud dat deze bijeenkomsten geen cursus, workshop of verplichtingen zijn. Ze zijn er om jou de ruimte te geven, om gewoon te zijn. 

 

De reden dat we 3 dagdelen organiseren, is zodat het voor iedereen hopelijk mogelijk is om een keer langs te komen. Natuurlijk ben je welkom bij alle bijeenkomsten, al is het maar even om een boek te lenen of gewoon te genieten van het samenzijn.

 

Ik kijk met veel enthousiasme uit naar aankomende zondag. Laten we samen verder bouwen aan deze prachtige reis!

 

----------------------------->>

 

Droom jij van een plek waar je jezelf kunt zijn, waar verbinding diep gaat en waar inspiratie bloeit? Wel, wees welkom bij PureKracht- een plek waar we samen groeien, delen en stralen!

De bijeenkomsten worden drie keer per maand gehouden op verschillende data en tijden. Je bent van harte welkom om gewoon tussen de genoemde tijden binnen te komen wandelen. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend.

 

Thema: PureKracht Bijeenkomsten Thema Verbinden

 

⏰ Wanneer?

 

14 januari (13.00 - 16.00 uur)

26 januari (19.00 - 21.30 uur)

 

📍 Waar? Buurthuis Ons Midden, Bremstraat 3, Hellevoetsluis

 

Wat kun je verwachten?

 

🤝 Verbinding: Elke bijeenkomst is doordrenkt met de kracht van verbinden. Ontmoet nieuwe gezichten, herenig met bekenden en laat de energie stromen. 

📖 Leer: Duik in onze bibliotheek van inspirerende boeken. Leen, lees en laat je inspireren.

💬 Deel: Wat wil jij delen met anderen? Woorden, ervaringen, of misschien op een andere creatieve manier? Hier is ruimte voor jouw unieke bijdrage.

🌐 HarmonieNet: Maak kennis met HarmonieNet Zuid-Holland, een platform vol met inspirerende coaches, healers en therapeuten uit Nederland.

❓ Vragen: Stel vragen, deel gedachten. Hier wordt geluisterd, begrepen en gedeeld.

💰 Bijdrage: Een kleine bijdrage voor de koffie en thee wordt gewaardeerd, maar kom vooral zoals je bent.

Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar contact@purekracht.com.

 

🌟 Laten we samen een ruimte creëren waar we onszelf kunnen zijn, waar we kunnen delen en groeien. 

 

Welkom bij PureKracht, waar we samen krachtig zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.