𝘏𝘦𝘵 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘪𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯𝘷𝘰𝘶𝘥𝘪𝘨, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘱 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨

𝘏𝘦𝘵 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘪𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯𝘷𝘰𝘶𝘥𝘪𝘨, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘱 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨. 𝘏𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘦𝘭𝘵 𝘢𝘭𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘸𝘦𝘵𝘴𝘣𝘢𝘢𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴, 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘢𝘶𝘸𝘦 𝘪𝘯𝘬𝘪𝘫𝘬 𝘪𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘪𝘯𝘯𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘦𝘭𝘥 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘬 𝘯𝘰𝘳𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘨𝘦𝘴𝘱𝘳𝘰𝘬𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘪𝘭 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘧. 𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘬𝘸𝘦𝘵𝘴𝘣𝘢𝘢𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘴𝘤𝘩𝘶𝘪𝘭𝘵 𝘬𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵. 𝘋𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘰𝘱 𝘪𝘬 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘭𝘢𝘴𝘵 𝘵𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘥𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘩𝘶𝘯 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘷𝘰𝘦𝘭𝘦𝘯𝘴 𝘵𝘦 𝘰𝘮𝘢𝘳𝘮𝘦𝘯. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘰𝘬é 𝘰𝘮 𝘫𝘦 𝘬𝘸𝘦𝘵𝘴𝘣𝘢𝘢𝘳 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘦𝘭𝘦𝘯, 𝘰𝘮 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘳𝘪𝘦𝘵𝘪𝘨 𝘵𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯, 𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘴𝘵𝘦𝘭𝘦𝘯..

In de schaduwen van het alledaagse leven, bestaan momenten die enkel ik ken. Momenten waarin ik vecht tegen de demonen die diep vanbinnen huizen, waarin ik dialogen voer met mijn gedachten, ze laat razen en uiteindelijk laat gaan.Deze momenten, gehuld in duisternis, zijn als loodzware lasten.

Hier, in deze dieptes, verenigen verleden, heden en toekomst zich,Elk moment uit mijn geschiedenis en elke angst voor wat nog komen gaat.Tranen prikken achter mijn ogen, mijn hart voelt als een blok beton en mijn maag draait zich om van de zorgen.

Ik lijk geen adem te kunnen halen, alsof de lucht te zwaar is om in te ademen.Maar ik moet doorgaan... ik moet doorgaan...

Ik mis iemand, maar het is als het missen van een schim,Misschien mis ik wel mezelf, begraven onder de lagen van verwachtingen.Wie ben ik werkelijk, onder dit alles?

Onder al die goedbedoelde woorden over het leven's raadsels en haar redenen,Waar is mijn vertrouwen gebleven?

Terwijl de wereld haar praatjes houdt over bloemetjes en bijtjes,Beginnen mijn tranen te vloeien, stil, ongezien, maar voelbaar.

Hier, in deze eenzaamheid, worstel ik, vechtend tegen het duister,Zoekend naar een sprankje licht in deze ogenschijnlijk eindeloze nacht...

Ik deel dit omdat het OK is om niet altijd OK te zijn. Het is OK om deze momenten te hebben. Ze maken deel uit van wie ik ben, en ze vormen het landschap van mijn ziel. In mijn stilte, in mijn onzichtbare gevecht, schuilt mijn ware kracht. En ik ben vastbesloten om door te gaan, hoe donker de nacht ook mag zijn, want ergens in deze schaduwen vind ik de kracht om weer in het licht te stappen.

En als jij dit leest en je jezelf hierin herkent, onthoud dan, je bent niet alleen. Samen vinden we onze weg door deze duisternis naar het licht aan de andere kant.

Heel veel liefs Marigna

P.S. Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, steun, of gewoon iemand om mee te praten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we onze donkere dagen wat lichter maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.