Studio Confi.Dance is een hele jonge dansschool in Hellevoetsluis, gestart in 2019 door de ervaren danser Hélène Walters-van Arkel, waar inmiddels veel kinderen en volwassenen uit Hellevoetsluis en omgeving danslessen krijgen. Niet een traditionele balletles, wat overigens ook heel erg mooi kan zijn. Nee, bij deze dansschool worden er alleen maar hele stoere danslessen gegeven met breakdance, hiphop en urban style. De volwassenen gaan helemaal los op hakken in onze Heels Class en bij Throwback Thursday gaan we terug in de tijd met de lekkerste classics. Iedereen van jong tot oud kan bij ons terecht. 

"Behind every dancer who believes in themself
is a teacher who believed in them first"

 

Naast de danslessen nemen we videoclips op en dansen we regelmatig op het podium. Met onze optredens en videoclips aten onze dansers zien dat dansen zoveel plezier geeft! Dat het niet uitmaakt hoe groot, hoe klein, hoe anders en hoe mooi je bent, met dansen laat je zien wíe je bent! Dansen is plezier maken, met vrienden samen zijn, een echte uitlaatklep en een podium waar iedereen welkom is. 

 

Met de ervaring die Hélène in de dans- en showwereld heeft, weet ze dat er veel onzekerheid in mensen kan zitten en dat begint al als kind op de basisschool. Als je dit als kind al weet te doorbreken is dat enorm waardevol voor zijn/haar verdere leven. Vanuit de overtuiging dat iedereen gelijk is en dat iedereen als individu een plek mag hebben in de samenleving, geeft Hélène met haar passie en deze visie de dansers les. Dit doet ze niet alleen, ook docenten die in haar school lesgeven doen dat met diezelfde visie en missie: 
Let's dance, be Confi.Dance

DDe PureKracht kalender is meer dan alleen een kalender van het jaar 2023.

Het is een waar kunstwerk met allemaal prachtige verhalen van krachtige vrouwen. 

Doormiddel van de QR code kom je op de pagina van de ondernemer en kun je meer lezen wie ze zijn en wat voor moois ze allemaal ondernemen.